Святкуйте День народження Astra-company разом з нами!

Маємо ще один привід подарувати вам подарунки!

08.05.2024 року о 14:00 буде проведено розіграш цінних призів у прямому ефірі на каналі

https://www.facebook.com/astra.company.ua

Організатор Акції: ТОВ БФ «Астра».

Юридична адреса: м. Полтава, вул. Героїв ОУН (Ковпака), 59А

Акція (далі – «Акція») – проводиться Організатором у інтернет-магазині: https://astra-company.com, та на території Шоу-румів, що розташовані за адресою: м. Полтава, вул. Героїв ОУН (Ковпака), 57А та с. Острів Тернопільської області (вул. Промислова, 10). У рамках Акції Організатор надає Учаснику можливість отримати подарунки за умови виконання дій, визначених в цих Офіційних умовах.

Акція проводиться: з 24.04.2024 року по 07.05.2024 року далі - "Термін проведення Акції"

Подарунок: при згадуванні мається на увазі окремий подарунок:

1. Коптильня-гриль.

2. Гриль-барбекю.

3. Крісло-гойдалка підвісне.

4. Ізотермічна сумка з акумуляторами холоду.

5. Набір шампурів у чохлі.

Важливо! Зовнішній вигляд подарунків (розмір, колір), зазначений на рекламних матеріалах, які будуть поширюватись протягом періоду розіграшу, може відрізнятись від зовнішнього вигляду реальних призів.

Увага! Під подарунком розуміється право його придбання за 0,01 грн.

Основні положення

До участі в Акції запрошуються та можуть взяти участь необмежене коло повнолітніх дієздатних громадян, які проживають на території України та в період проведення Акції виконали всі умови і правила Акції (далі – Учасник Акції), за винятком працівників та представників Організатора та будь-якої іншої компанії, залученої до проведення Акції (у разі її залучення) з метою уникнення суб’єктивності та конфлікту інтересів.

Своєю участю в Акції Учасник Акції (кожен з Учасників незалежно один від одного) підтверджують повну згоду з усіма умовами та правилами Акції, а також зобов’язуються їх виконувати. Факт участі в цій Акції означає ознайомлення і повну згоду всіх Учасників з умовами та правилами.

У разі неможливості зв’язатись із Переможцем чи невиконання ним правил, такий Переможець втрачає право на статус переможця.

Учасник Акції (кожен з Учасників) та Переможець своєю участю в Акції (незалежно один від одного, тобто кожен) підтверджують і надають згоду на те, що їхні імена можуть бути опубліковані та використані Організатором/Партнером безкоштовно в будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, що стосуються Акції, в рекламних цілях засобами і методами, які не порушують чинне законодавство України.

Як стати учасником розіграшу?

КРОК 1.Здійснити покупку товарів власного виробництва Astra company на суму від 10 000 грн з 24.04.2024 року по 07.05.2024 року. Обрати товари та оформити покупку ви можете на сайті: https://astra-company.com , у шоу-румах компанії: м. Полтава (вул. Героїв ОУН, 57А), с. Острів Тернопільської області (вул. Промислова, 10), або за номером телефону 0800 207 120.

КРОК 2. Зареєструватися за номером телефону: 0800 207 120 або безпосередньо у шоу-румі. Для цього повідомте менеджера про бажання взяти участь в акції, вказавши ПІБ, номер телефона для зв'язку в разі виграшу, номер замовлення та електронну пошту.

Кожні 10 000 грн у чеку рахуються за окремий шанс виграти подарунок!

Для прикладу, якщо Учасник здійснив покупку на суму 50 000 грн, то він отримує 5 порядкових номерів і його шанси на перемогу збільшуються.

Важливо! Своєю участю в Акції Учасник Акції (кожен з Учасників) та Переможець Акції (незалежно один від одного, тобто кожен) надають Організатору згоду на обробку своїх персональних даних, у розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, у відповідності до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов’язані із захистом персональних даних є захищеними, обробляються та використовуються в рамках всіх правовідносин за умовами цієї Акції. Усі правовідносини, пов’язані із обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством. Обробка ваших даних є умовою участі в розіграші. Ваші персональні дані можуть оброблятися Astra company виключно з маркетинговими цілями (інформування про новинки, акції, знижки, тощо). У будь-який час ви зможете відмовитися від підписки на розсилку.

Впродовж Періоду проведення Акції Учасник має право брати в ній участь необмежену кількість разів, але при цьому кожного разу знову повністю виконуючи всі умови даних Правил. Серед Учасників Акції, які виконали умови, буде розіграно подарунки. Учасник Акції, який не виконав умови та правила Акції або виконав їх не в повній мірі, не може бути обраним як Переможець.

Як відбуватиметься розіграш?

По завершенню Акції 07.05.2024 року будуть сформовані списки учасників, які виконали всі умови і правила Акції. Список матиме такі дані про Учасника:

• номер замовлення;

• ім'я;

• останні 4 цифри номера телефона.

Кожному рядку буде присвоєний порядковий номер, який і буде брати участь у Розіграші. Списки будуть оприлюднені на офіційних сторінках у соціальних мереж 07.05.2024 року після 09:00, але не пізніше 07.05.2024 (11:00).

https://www.facebook.com/astra.company.ua

https://www.instagram.com/astra.company.ua

Розіграш відбудеться онлайн у прямому ефірі 08.05.2024 року о 14:00 на фейсбук-сторінці Astra company — https://www.facebook.com/astra.company.ua. Ви можете приєднатися до прямого ефіру, або переглянути запис розіграшу на сторінках Фейсбук, Інстаграм або Ютуб:

https://www.facebook.com/astra.company.ua

https://www.instagram.com/astra.company.ua

https://www.youtube.com/channel/UCqJSz4hm-HKadgBwSQgWQcw

Результати Акції будуть оприлюднені на сайті:

https://astra-company.com

Переможця буде обрано за допомогою генератора випадкових чисел https://generator-online.com/numbers/. Організатор не несе відповідальність за будь-які проблеми у роботі цього сервісу. І в разі технічних проблем Організатор може обрати для розіграшу будь-який інший генератор випадкових чисел онлайн.

Подарунки будуть розігруватися поступово у такому порядку:

1. Коптильня-гриль.

2. Гриль-барбекю.

3. Крісло-гойдалка підвісне.

4. Ізотермічна сумка з акумуляторами холоду.

5. Набір шампурів у чохлі.

Номери, що виграли виключаються із загальної кількості номерів. Один і той самий номер не бере участі у розіграші повторно після виграшу. Але один і той самий учасник може брати участь у розіграші повторно, якщо має кілька порядкових номерів.

Умови отримання Подарунку

• Інформування осіб буде здійснено після їх визначення телефонним зв’язком на номер, вказаний при реєстрації в Акції. Якщо протягом 3-х днів Переможець не відповідає на телефонні дзвінки/телефонні повідомлення, він вважається таким, який відмовився від отримання подарунку та не має права на одержання від Організатора/Партнера будь-якої компенсації. У такому випадку Організатор має право розпорядитися таким подарунком на свій розсуд.

• Після проведеного розіграшу та визначення переможців, у разі відмови особи від подарунку, особа не має права вимагати від Організатора будь-якої компенсації.

• Передача Подарунку здійснюється Організатором засобами поштового зв'язку.

• Переможець повинен отримати подарунок у відділенні поштового зв'язку протягом 10 днів з моменту оголошення Переможця. У випадку неотримання подарунку у вказаний строк Переможець вважається таким, який відмовився від отримання подарунку та не має права на одержання від Організатора/Партнера будь-якої компенсації. У такому випадку Організатор має право розпорядитися таким подарунком на свій розсуд.

• Організатор не несе відповідальність за проблеми з відправкою чи отриманням подарунку, які можуть виникнути через дію воєнного стану.

Застереження

• Грошовий еквівалент вартості Подарунку не видається.

• Переможець Акції не має права вимагати від Організатора будь-якої іншої компенсації.

• Переможець Акції не може передати право отримання Подарунку в рамках цієї Акції та на умовах цих Правил будь-якій третій особі.

• Отриманий Подарунок обміну та поверненню не підлягає.

• Організатор не несе гарантійних зобов’язань по Подарунку, отриманому в рамках цієї Акції та на умовах, зазначених в цих Правилах.

• Організатор на власний розсуд може змінити дату та час проведення розіграшу. Про це буде повідомлено заздалегідь на офіційній сайті Astra company: https://astra-company.com

• У випадку наявності впливу обставин непереборної сили (форс-мажор) ця Акція, на розсуд Організатора, або скасовується, або переноситься на інший період. До обставин форс-мажору відносяться будь-які обставини, що виникли та діють поза волею чи впливом Організатора Акції.

• Проведення цієї Акції є виключною волею та правом Організатора. Ніхто не може змусити Організатора проводити цю Акцію у разі прийняття рішення про її скасування, виникнення обставин непереборної сили тощо.

• Повідомлення про доповнення або зміну Правил буде оголошено на сайті https://astra-company.com

• Організатор не несе відповідальності за дії органів державної влади та інші незалежні від нього обставини, які можуть унеможливити виконання умов Акції.

• Організатор не вступає у суперечки, які можуть виникнути між Учасниками Акції щодо Подарунку.

• У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, та/або спірних питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення Організатора є остаточним і оскарженню не підлягає.

Бажаємо вам удачі!